Szpadyzor71 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Witam. Wszystko jak w temacie. Potrzebuję wąską nerkę do E34, prawy (od strony pasażera) kierunek pomarańczowy do E34, i silniczek od sterowania wysokością lampy (nr 21 na tym rysunku Single components for headlight BMW 5' E34, 525i (M50) ? BMW parts catalog ) również do E34, z tym że ten silniczek potrzebuję z podłużną wtyczką na nim, a nie osobną okrągłą na przewodzie. Kontakt na pw lub email: maciej.trybula@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 20 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Silniczek od sterowania wysokością lampy już nie potrzebny, wciąż poszukuję nerkę i prawy kierunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giez0r e34 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Atrapy mam ale nie wiem czy mają zaczepy całe.Kierunki pomarańczowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 zobaczę jutro, jakiś kierunek mam , ale nie wiem który Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 20 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 To czekam na info Panowie. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi