Kosa Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 witajcie, czy ktoś posiada takie felgi w 17"-18" i udostepniłby do przymiarki ? na terenie Wroc lub okolic ? zbliza sie sezon zimowy to moze ktos juz szykuje sie na wymiane kół ;-) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 może chcesz przymierzyć 19????:4: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 do e39?? moje roty sprzedam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Dzięki PRZEMO ale 18 to juz byloby chyba za duzo Nie, nie do dupowoza ;-) Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamson Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Przemo ja bym chętnie przymierzył jeśliby była taka opcja :wink: Teraz jestem w DE,ale za 3tygodnie wracam to może jak będziesz juz zimówki miał założone, bym wpadł. Przy okazji szukam kogoś kto ma st225 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Przemo ja bym chętnie przymierzył jeśliby była taka opcja :wink:Teraz jestem w DE,ale za 3tygodnie wracam to może jak będziesz juz zimówki miał założone, bym wpadł. Przy okazji szukam kogoś kto ma st225 ! jak wrócisz ,to się odezwij to się zgadamy co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamson Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 jak wrócisz ,to się odezwij to się zgadamy co i jak... Okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi