bniedzw Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Nie mogę rozpędzić się więcej niż do 120km/h na trzecim biegu. Obrotomierz pokazuje ok. 4700 obrotów i zaczyna szarpać tak jakby działało odcinanie paliwa. Przy niższych obrotach i na biegu jałowym idealnie. Kto mi powie co może być tego przyczyną :?: Dzięki z góry za pomoc. PS: spalanie na trasie ok. 8l/100 przy 100km/h zużycie oleju 1L/3000km (mineralny 15W/40) rocznik 1994 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ja mam tak że przy zimnym silniku nie pogonie dopiero jak się nagrzeje to dostaje kopa myślę że tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełWilk Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 to i tak dobrze bo ja swoja e34 2000 24V rozpedzilem tylko do 120 na trojce. Ale tak normalnie to idzie bardzo dobrze. Juz 210km/h jechalem nia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi