AdaS Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Witam Proszę o pomoc w związku z pompą ABS + ASC moje autko to e36 compact 98r. 1.6 po wizycie u mechanika stwierdził iż pompa nadaje się tylko do wymiany (świecą się kontrolki abs i asc). Mam dwa pytanka czy jest ktoś kto sprawdzi mi to na sto procent (jestem z oławy okolice wrocławia) ewentualnie czy mogę sprawdzić to sam. Może ma ktoś namiary na taką pompę(numery na pompie i sterowniku 34.51-1 164 897 10.0948-0801.3 FYL8G9P92 5WK8 445) i czy muszę wrzucić pompę o takich samych numerach ? Proszę o pomoc pilna sprawa na allegro lipa dzięki uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS Opublikowano 28 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Dzięki za odpowiedź zamykam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Dla zainteresowanych kupiłem używaną pompę problem znikną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 ile dałeś za pompę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 300 zł za używkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi