szocha1991 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Siemka. Temat podobny jest, ale dotyczy Wrocławia, mi się nie śpieszy, a zależy mi na zaje**stej jakości obszycia. Tak więc panowie chwalcie się, gdzie i za ile obszywaliście swoje kierownice, no i czy jesteście zadowoleni z tego. Zdjęcia też pomogą. Ja od siebie napisze, że swego czasu drążyłem temat i dużo dobrego usłyszałem o DREXT CAR, ale coś nie widzę ich oferty w necie, tzn jest ale strona allegro już wygasła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Carsdream za 250zł. Wygląd pierwsza klasa... Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 ja też robiłem w Carsdreamie.. jakość ok.zapłaciłem 270pln[obszycie i pogróbienie zwykłej kiery na wzór M + bicepsy] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Carsdream za 250zł. Wygląd pierwsza klasa... Polecam Taaak ? muszę jutro oblukać jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Taaak ? muszę jutro oblukać jak to wygląda Nie cfaniakuj Jak kupię furaka i będzie zmęczona to znowu dam do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 W kamiennej gorze 2szt Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 W kamiennej gorze 2sztWysłane z mojego GT-N7000 Właśnie czekałem aż ktoś wspomni o Kamiennej, coś więcej możesz powiedzieć? A przede wszystkim jakiś namiar internetowy, żeby sobie przeglądnąć ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Cena/jakosc oki jestem zadowolony http://allegro.pl/show_user.php?uid=2711393 Namiary sprzed 3 lat wiec najlepiej zadzwonic potwierdzic [ATTACH]26815[/ATTACH] Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Ja obszywałem kilka razy kierownice do kilku e46 to się mogę wypowiedzieć w kamiennej górze są 2 firmy co obszywają woziłem osobiście do jednej i drugiej kierkę obszycie ok ale pedant coś by znalazł do oryginału bmw brakowało , ładnie mi obszył gość skórą karbon fotka niżej , szwy idealnie były zrobione i skóra leżała jak ori w tej firmie Ul. Leszczynowa 21 55-003 Nadolice Wielkie, Dolnośląskie [TABLE=class: simplerTable] [TR] [TD]Telefon: [/TD] [TD=width: 100%]605 04 42 73 za obszycie dałem 150zł Zdjęcia [/TD] [/TR] [/TABLE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 rowniez carsdream za 250zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Polkowice, u Ziomków Mirasa. 200PLN, wygląd OK W Głogowie u tapicerów pierwszy wolny termin - czerwiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 http://www.maxbimmer.pl/f29/%5Bchris-%5D-e39-540ia-spis-tresci-1-str-styling-132-str-35-a-16805/index40.html#post287826 Carsdream za***iscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Do wywalenia, odswieżylem sobie strone przy dodawaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Carsdream robi to na miejscu? W jakieś 2-3 godzinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Watpie, duzo ludzi i terminow, moja zrobili w 3 dni jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Carsdream robi to na miejscu? W jakieś 2-3 godzinki? Ja czekałem tydzień a więc wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Ja robilem we Wrocku kolo stadionu olimpijskiego. Za cholere ni epamietam namiarow - jezeli nadal aktualne to postaram sie wydobyc jakis kontakt dla ciebie. Ja robilem u nich kiere do e34 i z tego co pamietam placilem cos kolo 180zl. Bylem mega zadowolony z roboty - zreszta jest chyba gdzies fota w galerii mojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 ..strona 110 http://www.maxbimmer.pl/f29/%5Bwoz%5D-moje-by%B3e-i-obecnie-e36-compact-e39-528ia-9477/index110.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 We wrocku słyszałem dobre opinie o firmie ryś strona: Hurtowania materiałów tapicerskich - Wrocław ? Ryś Sp. z . - RYS sp. z . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Brałem od nich materiał na podsufitkę. (właśnie tam Dyziu ) Cena jak dla mnie bardzo atrakcyjna. Jak z obszywaniem nie pytałem. Ale obsługa była konkretna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi