napier Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Czy ktoś z szanownego grona forumowiczów podejmie się podłączenia multifunkcji ? wiem że na forum jak i na necie jest full opisów i instrukcji aczkolwiek majsterkowicz ze mnie zaden i robienie takich rzeczy samemu nie wchodzi w grę. oczywiście praca zostanie odpowiednio nagrodzona 8) kierownica 4 ramienna-auto rok 1998. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Odezwij się do mnie na PW może sie uda coś wymodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxjarsonxxx Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 witam dasz sobie rade ja 2 razy juz to robiłem prosta sprawa 3 kabelki troche cyny i lutownica no i piny z jakies kostki trzeba wyciagnac na youtube masz film i schemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi