Kosa Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 opolskie? Tak. Ja moge sie troszke spoznic .... :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Ja moge sie troszke spoznic .... :-( bedzie kara w wysokości -spalenie dwóch zestawów opon zimowych + jeden zestaw letnich 245/18/40 :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Dziękuję wszystkim za spotkanie :drunk: Sporo aut zjechało, wielkie dzięki tym wszystkim którzy przyjechali, szczególnie ekipie która miała naprawdę sporo kilometrów uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Pogoda nie była zła, trochę wiało ale daliśmy radę. Dziękuję serdecznie Edzi i Sandrze za pomoc w ogarnięciu dzieciaków Ałdi niestety zagrało nam na nosie, chociaż Siwek dzielnie sobie radził i porażka nie była sromotna Nie powiem, zapierdziela to strasznie, przejażdżka pełna wrażeń. Do zobaczenia na kolejnych zlotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Ja już na chacie, dzięki za spotkanko, choć pogoda nie rozpieszczała, jednak frekwencja spora, do następnegobmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 niestety nie dałem rady, a tak chciałem... Pozostaje czekać no foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 czekam na filmy ;D następnym razem wspomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Uprzedzam - gwinciarze powinni przed wyjazdem na lotnisko wrzucić setup zimowy - metr do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Udalo mi sie dojechac do domu. Zamiast spalenia gumy spalilo sie sprzeglo. Sorki Przemo ze nie poczekalem ale jak juz zaczalem sie turlac wolalem jechac dalej. Niestety Panowie Policjancji postanowili w Strzelinie zagladnac mi w dokumenty bo jechalem przepisowo i przetestowac moj stop/start bez sprzegla ,-). Dzieki wszystkim za spotkanie i do nastepnego. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeeTee Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Jak będzie pogoda , to zapraszamy za tydzień -Chłopaki z Skrabimierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 dzieki za zlocik wjazd był nie samowity :lol::lol: przydały sie blaty z moich kuchennych mebli na podjazd :lol: tylko nie spodziewałem sie takiego błotka autek sporo i było co ogldać (fele z błota bmw_1) do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Kosa Ty coś masz z tymi policjantami :D sprzegło da radę! wjazd na płytę lotniska był nie lada wyzwaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 My także już w domku... dzięki wszystkim przybyłym na spota- frekwencja naprawdę super!!! wozów najechało się ,że hoho...!!! było co pooglądać ... audi rzeczywiście zapitala ,że szok...:shock: Siwek dzielnie walczył z audi na ćwiartki,ale nie dało rady- wczoraj miałem okazję jeździć taką samą betą jak Siwka i powiem wam ,że Siwka bolid tamten należący do kolegi z innego forum zostawia daleko w tyle w chmurze dymu z oponek... Marisa bryczka też daje rade-łeb w łeb z Siwkiem;na starcie trzy długości kluczyka dla Siwka,potem w miare równo - bardzo wyrównane starty:p:p wjazd na pas rzeczywiście porażka-błoto takie ,że miałem złe wspomnienia [jak zakopałem się w błocie koło łagiewnik ; bez merca gl nie wyjechał bym z tego pola]... jeszcze raz dzięki za spota i do rychłego mam nadzieję zobaczeniahappy_bmwhappy_bmwhappy_bmw!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Mysmy dotarli cali kolo 18 30 . Dzieki do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 czekam na filmy ;D następnym razem wspomogę Miras dobrze że nie pojechałeś bo na 100% nie wjechałbyś na lotnisko zasypali wjazd i trzeba było się wpychać przez taki roz*** w błocie ja auto zostawiłem koło lotniska dzięki również za spotkanko, frekwencja spora i pogoda bez dramatu szkoda że nie udało się z Kosą pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Miras dobrze że nie pojechałeś bo na 100% nie wjechałbyś na lotniskozasypali wjazd i trzeba było się wpychać przez taki roz*** w błocie ja auto zostawiłem koło lotniska To gdzie to lotnisko było w jakims wąwozie zasypanym gruzem ? Mam nadzieję że na następnego takiego spota dam radę przyjechać choć w tym sezonie to raczej małe szanse pozostaje czekać na foty i filmik z imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) dzięki również za spotkanie świetne furki no i miejscówka ( nie licząc wjazdu ) rewalacja ! w sumie bliziutko mam tam a byłem dopiero 1 raz ale na pewno będę tam częstszym gościem, choć trochę słabe te moje m50b25..... coś chyba mocniejszego trzeba wsadzić Edytowane 22 Września 2013 przez viviek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mechatronik Opublikowano 22 Września 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 https://plus.google.com/u/0/photos/117221938787260035545/albums/5926513996635514497?partnerid=gplp0 kilka zdjęć ode mnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 dzięki wszystkim za spotkanie- było naprawdę bardzo fajnie i SZYBKO - kilkanaście startów łącznie ze wszystkimi i aż mnie brzuch rozbolał od przypływu adrenaliny AŁdi ciągle o jedną długość auta szybsze ( mój przedni zderzak= jego tylni zderzak... raz było troszke lepiej...)- niestety Maris pobawi się na hamowni, poćwiczy start i nie ma bata, że wygra z audi - nooo chyba, że tamten zrealizuje plan na 1200km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 po filmikach i zdjęciach widzę że bawiliście się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Dzięki za miłe spotkanie i oby więcej takich zlotów. bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Dzięki wszystkim za spotkankouklon_bmw Było super,sporo osób,pogoda nie najgorsza. A ja nie dalej nie mogę wyjść z podziwu jak jezdziło E36 328i Touring,robiło inne dużo mocniejsze auta:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 A ja nie dalej nie mogę wyjść z podziwu jak jezdziło E36 328i Touring,robiło inne dużo mocniejsze auta :lol::lol::lol: 328i seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Nie wiem czemu nie wrzucają od razu tutaj filmików lolol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 sorrki już wrzucam pozostałe te co komórką nagrałem było super jestem zadowolony na maksa dobrze że swoją nie jechałem bo stałbym koło Rusha [video=youtube;AD1LbDcAGvg] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 [video=youtube;3a36XwyJnCc] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi