maris Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 DAnio mam jedno wolne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 a ja z Zamojem dotrę wasze brzydkie gęby zobaczyć :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 moje przybycie stoi jeszcze pod znakiem zapytania... bunia stoi w serwisie 1. padł kompresor od niva; 2. brakuje 0.2 bara do 1800rpm - zobaczymy co uda się zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Siwek- niech działają w pierwszej kolejności poza kolejnością, pogoda ponoć ma być ładna, ja dotrę tak około 14.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 kurde też bym poleciał, ale za późno się dowiedziałem... hondą bym pojechał 1.6 :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 kurde też bym poleciał, ale za późno się dowiedziałem... hondą bym pojechał 1.6 1.6 turbo petarda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Jal wroce w miarę zywy z wawy z checia podjade spalic jakis komplecik opon ;-) Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 hondą bym pojechał 1.6 Tylko w Tobie nadzieja na to Ałdi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 a co ma audi ?? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 a co ma audi ?? ;D Tego nie wie nikt...wtryski, kolektor, wydech z RS, ogólnie to chyba jakaś wersja rajdowa. Silnik chyba 2.0 turbo z tego co kojarzę ale koleś nie był na hamowni i sam nie wie ile to cholerstwo ma dokładnie KM. W każdym bądź razie motocykle z mocą 200 KM odchodzą mu dopiero na trójce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Heh sie czają ostro na afdi a tu cyk cyk i nie przyjedzie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 jeśli silniejsze od 4.2L na biturbo w RS6 to nie jadę bo se siary narobie hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Nie przesadzaj ,silnika z F16 na bank nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 LISTA. 1. Forest 2. maris 3. koko (przygotuję wjazd na pas :wink:) 4. Maltarn :wink: 5. PRZEMO 6. Pascal 7.BASTARS (może uda mi się podkręcić coś jeszcze w kompie :twisted:) 8. Szmajchel [mnie też nie zabraknie w końcu to był mój pomysł bmw_1] 9. mrsiwek - na 99% -> maris wstrzymaj oddech 8) (mimo, że kapcie prawie łyse :-P) 10. Dyziu 11.zamoj 12.lukasbmw - jeśli pogoda dopiszę 13. Gruby Czarny Kot 14. Magnetx :wink: 15. konik na 90% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 będzie ktoś miał kompa ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 A czy ktoś może leci z Wrocławia i startuje z okolic kozanowa,magnoli,legnickej lub jakoś z tych okolic? Można by było polecieć większą ilością aut,cyknąć jakieś fotki po drodze. Czy to lotnisko ma jakieś adres bo nigdy wcześniej tam nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 skarbimierz- osiedle ul. smaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechatronik Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 LISTA. 1. Forest 2. maris 3. koko (przygotuję wjazd na pas :wink:) 4. Maltarn :wink: 5. PRZEMO 6. Pascal 7.BASTARS (może uda mi się podkręcić coś jeszcze w kompie :twisted:) 8. Szmajchel [mnie też nie zabraknie w końcu to był mój pomysł bmw_1] 9. mrsiwek - na 99% -> maris wstrzymaj oddech 8) (mimo, że kapcie prawie łyse :-P) 10. Dyziu 11.zamoj 12.lukasbmw - jeśli pogoda dopiszę 13. Gruby Czarny Kot 14. Magnetx :wink: 15. konik na 90% 16. Mechatronik na 95% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 LISTA. 1. Forest 2. maris 3. koko (przygotuję wjazd na pas :wink:) 4. Maltarn :wink: 5. PRZEMO 6. Pascal 7.BASTARS (może uda mi się podkręcić coś jeszcze w kompie :twisted:) 8. Szmajchel [mnie też nie zabraknie w końcu to był mój pomysł bmw_1] 9. mrsiwek - na 99% -> maris wstrzymaj oddech 8) (mimo, że kapcie prawie łyse :-P) 10. Dyziu 11.zamoj 12.lukasbmw - jeśli pogoda dopiszę 13. Gruby Czarny Kot 14. Magnetx :wink: 15. konik na 90% 16. Mechatronik na 95% 17. viviek - jeśli nie będzie padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 A czy ktoś może leci z Wrocławia i startuje z okolic kozanowa,magnoli,legnickej lub jakoś z tych okolic?Można by było polecieć większą ilością aut,cyknąć jakieś fotki po drodze. Czy to lotnisko ma jakieś adres bo nigdy wcześniej tam nie byłem. ja będę lecial z Ołtaszyna przez Księżę Małe na Oławę i Brzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 To masz do mnie numer 665 660 757 i odezwij się jak będziemy jechać to zgarniemy cię po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 LISTA. 1. Forest 2. maris 3. koko (przygotuję wjazd na pas :wink:) 4. Maltarn :wink: 5. PRZEMO 6. Pascal 7.BASTARS (może uda mi się podkręcić coś jeszcze w kompie :twisted:) 8. Szmajchel [mnie też nie zabraknie w końcu to był mój pomysł bmw_1] 9. mrsiwek - na 99% -> maris wstrzymaj oddech 8) (mimo, że kapcie prawie łyse :-P) 10. Dyziu 11.zamoj 12.lukasbmw - jeśli pogoda dopiszę 13. Gruby Czarny Kot 14. Magnetx :wink: 15. konik na 90% 16. Mechatronik na 95% 17. viviek - jeśli nie będzie padać 18. mbrs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 ja jadę z Długołęki koło 13:20 na Wrocław potem na Oławę... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukson Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Gdzie to panowie jest dokładnie bo nie mogę znalesc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukson Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 opolskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi