dcmastiff Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witam, Szukałem prawej lampy ZKW do mojego E36. Znalazłem fajną, ale nie ma elektrycznej regulacji wysokości. W miejscu silniczka jest coś jakby korek. Sprzedający nie jest w stanie powiedzieć czy da się tam założyć silniczek, bo mówi, że się nie zna Czy do każdej lampy ZKW można założyć silniczek do regulacji wysokości po wyjęciu tego korka? Dzięki i pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Bez problemu zamontujesz w miejsce tego korka silniczek elektryczny , niczym się nie różnią lampy ze zwykłą regulacją ręczną od tej z siliczkami , wyciągasz ręczną regulację i montujesz tam swój silniczek i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi