NiCKOS Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Witam koledzy poszukuję kogoś kto miałby płytek parę na zbyciu z Baldocera nazywają się accent relic noce .... problem taki że zostały wycofane z produkcji i nie mogę ich dostać jedyna szansa to gdzieś z prywatnych rąk jakby komuś w oko gdzieś wpadły to chętnie odkupię nawet po cenie sklepowej pozdrawiam Baldocer Accent Relic Noce Dekor 31,6x63,2 - Ceneo.pl tak wyglądają obdzwoniłem całe google nikt nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 spróbuj tutaj Komar. Glazura, Terakota, Ząbkowice Śląskie, Ul. Kolejowa 10 są naprawdę mocni, może pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 22 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 niestety nie dali rady nawet nie chcieli pomóc w znalezieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Siema NiCKOS troszkę poszukałem i jedyne co możesz dostać to takie coś: Glazura łazienkowa płytki: ceramiczne na schody podłogowe łazienkowe - ACCENT RELIC NOCE DECOR NEW 31,6X63,2 jest to ten sam kolor płytki bazowej ale już inny dekor. w tym sklepie mają na teraz 36 sztuk więc może coś z tego wykombinujesz Baldocer - i-lazienki.pl ten co ty masz to facet powiedział że jedynie jak ktoś ma w piwnicy to może sprzedać a tak nie do znalezienia. Ja bym pomyślał nad wymianą np rzędu na tę wersję co wysłałem i tyle /ale nie wiem jak masz rozmieszczone/ Pozdro Oli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dzięki za pomoc szukam dalej po całej europie muszę gdzieś to znaleźć 2 kafle mnie ratują .... jak mi to ktoś załatwi to ma u mnie flachę whisky oryginał ! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi