zaba84 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Siemka... Wie ktoś możę gdzie we wrocku obszywają kierownice skóra i w jakiej cenie i czy da sie zrobic to na miejscu tzn.... przyjeżdżam odkrecam kiere czekam az obszyja zakładam i wracam do domu.. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 wiem ze przy stadionie olimpijskim jest jakis mistrz ktory dosc dobrze robi takie rzeczy. Kiedys u niego robilem kiere, koszt cos w okolicach 180zl jezeli dobrze pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 wiem ze przy stadionie olimpijskim jest jakis mistrz ktory dosc dobrze robi takie rzeczy. Kiedys u niego robilem kiere, koszt cos w okolicach 180zl jezeli dobrze pamietam. pewnie mowa o firmie RYŚ z Szymanowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Również polecam tapicera z ulicy Hercena-robili mi kierownicę w skórze i tapicerkę dachu. Dogadałem się i dach odbierałem u niego w domu,kierę też. Peirdółki zrobią na miejscu ale z kierą jest trochę zabawy i nie wiem czy zrobią tak na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi