Jayu Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 ok ;] tak zrobie wole nie ryzykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jayu Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 a ten jakie cisnienie na cylindrach ma byc w 318 is ?? bo mam silnik na oku i koles mowil ze ma 14,7 i sie na tym nie zna takze pytam WAS Po podliczeniu wszystkiego chyba wole kupic caly silnik i reszte pchnac na allegro niz robic remonta :D:D jedna glupia obudowa 400 zl a gdzie wszystkie uszczelki zebatki i te de pierdole nowe serducho begdzie chyba lepiej gralo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 IS-y mialy bardzo duzy stopien sprezania tak samo bylo w E30 , bardzo mozliwe ze wlasnie tyle co gosciu ci napisał , wiec jesli masz mozliwosc przed zakupem sprawdzenia kompresji w garach to nie ma sie nad czym zastanawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jayu Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 koles mowi ze za 1600 pchnie mi silnik moze jeszcze ze 100 wuzule od niego :D:D tylko najgorsze jest to ze jak to bedzie kupa gowna :D:D to bede musial mu ukrecic glowe a mieszka troche ode mnie hueh ;] ale ch... pojade jutro do mojego mechaniora i mi doradzi co sie bedzie lepiej oplacalo a teraz jade na Andrzejki swietowac imieninki :D hueh Andrzejki cz.1 3mac sie POZDRAWIAM !!! jutro cz.2 w S=IN<S`ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 1600zł za silnik IS-a ??????????? To strasznie tanio , jesli jest sprawny to za taka kase ja bym sie nawet chwili nie zastanawiał :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 1600 to normalna cena za IS-a :mrgreen: M40 w granicach 800 chodzą :mrgreen: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 1600 to normalna cena za IS-a :mrgreen: M40 w granicach 800 chodzą :mrgreen: :!: Sory ale gdzie ty widziales silnik do E36 318IS za 1600zł ?? za taka kase to sobie chyba swapa zrobie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 zdawało mi się że do E36 to taki sam jak E30 , a takiego IS-a za tyle to gdzieś widziałem , ale stan niewiadomy :? a cena zależna od tego co da silnika dokładają - jaki osprzęt :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi