kamidziad Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Witam. Posiadam BMW e46 320D 2004. Mój problem dotyczy plastikowej tulei która się wytarła. Prawa wycieraczka nie jest sztywno tylko się rusza przy samym podszybiu i cieknie mi tam woda. Odkręciłem to żeby zobaczyć jak to wygłada. Czy muszę kupić całość z silniczkiem czy da się dokupić samo to ramię bez silniczka. Ramię czyli wszystko oprócz silniczka. Czy te mechanizmy w każdej e46 są takiem same i pasują od każdego modelu? Czym się różnią te dwa mechanizmy z allegro poniżej? Prosił bym o kilka dobrych rad. Mechanizm silniczek wycieraczek BMW = 3 = E46 (3474761081) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. MECHANIZM WYCIERACZEK PRZÓD BMW 3 E46 E-46 COUPE (3521423672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Można kupić sam mechanizm, bez silniczka, uważaj na anglika, poza tym jak szukałem dla siebie nie zauważyłem różnic między przedliftem a poliftem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi