Kandyn Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Znajomy pracował na Orlenie ale nie pamietam na jakiej ulicy. To mowił, ze w nocy podjezdzala cysterna i lali do zbiornika dodatek. A potem człowiek tankuje syf. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Znajomy pracował na Orlenie ale nie pamietam na jakiej ulicy. To mowił, ze w nocy podjezdzala cysterna i lali do zbiornika dodatek. A potem człowiek tankuje syf. Powiedz koledze ze bzdury gada. Nie ma możliwości dolania dodatku do zbiornika z cysterny bo one nigdy nie jeżdżą w cysternie. Dodatek jest dozowany w trakcie produkcji, ale co ja tam mogę wiedzieć... ;-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Chłopaki czy Flota z maxbimmera jest jeszcze do załatwienia ? Aby z Wami zbierać zniżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Powiedz koledze ze bzdury gada. Nie ma możliwości dolania dodatku do zbiornika z cysterny bo one nigdy nie jeżdżą w cysternie. Dodatek jest dozowany w trakcie produkcji, ale co ja tam mogę wiedzieć... ;-) Mozna powiedziec, ze cytowałem jego słowa Osobiescie nie spotkalem sie z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Mozna powiedziec, ze cytowałem jego słowa Osobiescie nie spotkalem sie z tym To może to nie były dodatki tylko woda:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Chłopaki czy Flota z maxbimmera jest jeszcze do załatwienia ? Aby z Wami zbierać zniżki Jeśli ktoś jest w stanie odpowiedzieć, to przyłączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Akcja raczej była jednorazowa a z tego co pamiętam to chyba nawet podpinaliśmy się pod jakieś inne forum by zrobić jednorazowy zakup większej ilości kart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Jeśli ktoś jest w stanie odpowiedzieć, to przyłączam się do pytania Jedziesz na CPN podajesz nip Stowarzyszenia i mówisz że chcesz załozyć biznestanka, babka Ci drukuje świstek do podpisania i pyta czy przypisać nr rej. do karty, mowisz że może być, dostajesz karte i śmigasz. Wyrabiałem tak dwa lata temu co prawda na inna firmę, ale nikt nic nie sprawdzał, ani nie potrzebował żadnego potwierdzenia z firmy. To jest bardziej akcja promocyjna i lojalnościowa, wyrabiasz na orlenie kartę i masz rabat więc tankujesz na orlenie, a nie u konkurencji - w teorii Przy tankowaniu powiedz że chcesz paragon, a nie fakturę- mniej papieru się zmarnuje. Koszt karty 10zł - jednorazowo przy wydaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ja dwa miesiace temu zatankowalem LPG na BP w stolicy i od pierwszego odpalenia zaczal nierowno chodzic na gazie, a potem nawet wypadac zaplon. Na benzynie po paru km wszystko sie zaczynalo uspokajac. Okazalo sie ze byl tak zasyfiony gaz ze zaoleilo filtry i wtryskiwacze,ktore zaczely sie kleic. Masakra, a niby markowa stacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cetyler Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Ciekawy teścik jakości paliw szczególnie dla posiadaczy DIESLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Dwie rzeczy: - Nie ważna firma, a konkretna stacja. Orlen orlenowi nie równy itd. Paliwa mogą być dystrybuowane czyste, a lokalna stacja może zaniedbywać czystości filtrów czy zbiorników. - Różne silniki różnie reagują na konkretne paliwa. Przykład - Sprawdzałem INPĄ korekty na wtryskiwaczach po zatankowaniu na dwóch bliskich stacjach (BP i Orlen). Wyniki były znacznie lepsze (mniejsze korekty) na paliwie z Orlenu. eugeot 206 1.6 benz żony, te dwie same stacje i jaki wynik? Po tankowaniu na Orlenie komputer wywalał błąd ubogiej mieszanki. Po zatankowaniu na tym samym BP gdzie ja miałem lipne korekty problem zniknął jak ręką odjął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Warto dodać, że większość stacji benzynowych to franczyzna, czyli logo znanej firmy, a właściciel to prywaciarz. Paliwo też kupują w hurtowniach-bazach paliwowych, w których można zamówić paliwo różnej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi