Krzysiek669 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Witajcie, Pojawił się u mnie problem w postaci cieknącego wężyka hamulcowego przy lewym tylnym kole, dokładnie na rurce metalowej, która już miała dość Chcę zmienić wszystkie przewody hamulcowe na miedziane, potrzebuję takie wymiary do siebie ( wg realoem): M10/M12 - 3684mm M10/M10 - 3798mm M10/M10 - 1206mm Pytanie do Was, gdzie w okolicy mogą mi dorobić takie przewody z miedźi i zarobić końcówki ? Z montażem już trochę poczytałem i powieniem dać radę EDIT: Odpowiem sobie sam, ale może komuś na przyszłość się przyda W sklepie motoryzacyjnym zamówiłem przewody miedziane hamulcowe jak powyżej z zarobionymi końcówkami. Do tego zakładam nowe przewody elastyczne, nowe odpowietrzniki i nowy płyn hamulcowy Wszystko powinno hulać W Lutyni pod Wrocławiem jest firma Bogusz - są w stanie dorobić każdej długości przewód miedziany z dowolną końcówką Edytowane 4 Września 2013 przez Krzysiek669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi