Kempes Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Witam koledzy, z gory sorrki jezeli juz taki post istnieje, ale nie znalazlem zadnego podobnego! A wiec mam maly problem z moja bunia-320D,E46, 2004 rok. Po przekreceniu kluczyka nie pojawia sie zadna kontrolka- od czasu do czasu Airbag sie zaswieci na krotko i zgasnie, pozatym nic ani lednej lampki, a co zatym idzie autko nie odpala. Myslalem ze Immobiliser i wzialem drugi kluczyk ale nic. Bezpieczniki sprawdzone wszystkie sa ok. sprawdzilem doslownie wszystkie- z bagaznika i pod maska. Nie wiem czy stacyjka poszla sie...kochac czy jakis przekaznik. Jak ktos mial juz podobny problem i moze mnie naprowadzic na rozwiazanie bede wdzieczny. Z gory dzieki za pomoc Pozdrawiam Kempes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Akumulator sprawdziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 może aku padło właśnie..... lub klema nie styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Wszystko juz jasne - odpowiedzialny byl Alarm. Po ominieciu alarmu wsio dziala jak nalezy. dzieki koledzy za wsparcie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi