Wojtek Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 "L"ki inne niż wszystkie.Kilka dni temu widziałem mercedesa 190 jako L , a jeszcze wcześniej ML z lawetą i L na dachu. sorry za kiepską jakość zdjęcia, ale robilem je komorką i na dodatek szyba była brudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Mercedesa widziałem , za to w Puławach na "L" jeździ E46 cabrio !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Ten merol 190 to szkółka nauki jazdy z Dzierżoniowa-właściciel nie ma kasy na zakup innego autka, więc ma to co ma...baardzo często go widuję, bo mieszkam w strefie egzaminacyjnej (wszędzie pełno e"L"ek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaibos Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 w bialym jezdzi bmw E39 2.8 litra jako Lelak bede to zrobie fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 W Gliwicach widziałem kilka razy Peugeot'a 206 CC - czarny - ze znaczkiem L <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 a jeszcze wcześniej ML z lawetą i L na dachu. akurat z lawetami to same wieksze auta jezdzą , egzamin jest na Fordzie Galaxy a widziałem juz na takiej ELCE z lawetą Galaxy , Seata Alhambre , Forda Aerostara . Co do innych wynalazków to pare razy spotkałem tez starego Forda Fieste (chyba 90r) tez chyba budzet ograniczał intruktora w zakupie bardziej kompatybilnego auta z tymi ktore sa na egzaminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 W Opolu jezdzi Audi TT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 W Pile smiga e46 4d, subaru impreza chyba 2005/2006r i cos tam jeszcze ciekawego smiga ale nie pamietam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi