magnetx Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Nic nie robisz i zarabiasz włączasz w tle przeglądarkę która wyświetla reklamy i kasa sama ci leci nie trzeba klikać, polecam są wypłacalni bawię się tym od 2 miesięcy dokonałem 2 wypłat na paypal ciekawa sprawa zawsze kilka stówek do przodu z nic nie robienia praktycznie ;P ja korzystam tylko z surf, oni mają więcej opcji zarobkowych co powiększa miesięczną kwotę, oczywiście nie trzeba wypłacać można zamieniać na reklamę również zebrane pkt. Traktuję to jako małą premię do wypłaty co miesiąc Jeśli jest ktoś zainteresowany zapraszam do przetestowania. To dwa portale z których korzystam. 1. Najlepszy Polski Autosurf - siseo.pl 2. Surfuj.eu - Darmowa promocja stron, Polski Autosurf, zarabianie w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 ja to mogę potraktowac jako :spam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnetx Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 ja to mogę potraktowac jako :spam: Wiadomość indywidualna nigdzie indziej nie zamieszczana nie splamiłem chciałem się podzielić sprawdzoną informacją. Jeśli faktycznie jest to takie rażące nie mam nic przeciwko temu aby to usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Spam nie jesli to dziala, ale w linku jest numer referencyjny Twojego konta wiec kazdy kto przez te linki sie zarejestruje da Ci pewnie jakis bonus spryciarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnetx Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Spam nie jesli to dziala, ale w linku jest numer referencyjny Twojego konta wiec kazdy kto przez te linki sie zarejestruje da Ci pewnie jakis bonus spryciarzu To działa sprawdzone owszem masz rację to link referencyjny. Każdy kto się zarejestruje posiada taki link i poprzez ten link może polecić portal jeśli jest z niego zadowolony. Za linki referencyjne przyznawane są za to dodatkowe pkt. ale to znikoma ilość w porównaniu do surfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 W głównym banerze u góry strony mają błąd, a mianowicie w słowie: realnie ... kilka innych też się znajdzie na stronie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Chłopaki to lepiej sobie kliknąć w reklamy i od razu widzieć ile płacą za kliknięcie w PLNach eRmail Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnetx Opublikowano 3 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Mają podobno dzisiaj poprawić błędy napisałem do nich pozwoliłem sobie na konto MASTER za całe 8 zł miesięcznie i teraz widzę dopiero różnicę w ciągu dnia robię od ok 28tys - 50tys pkt. oczywiście z wszystkich opcji czyli surf, PTC, premie, polecenia. Początki nie są rewelacyjne ale w połączeniu z usługami typu autoreklama czy VPS sprawdzające działa jak trzeba. Postawiłem sobie za cel zabawe tym do 6 miesięcy jeśli nie przyniesie moich oczekiwanych rezultatów odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 aaaa nie wiem o co chodzi w tym surf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi