kamillo Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 witam wszystkich juz mi ręce opadają.Kupiłem niedawno e 36 18is z 92 roku no i się zaczeło na zimnym silniku nie ma wolnych obrotów na ciepłym terz wachają sie od 100-1000 myslałem ze to krokowy silniczek no i wymieniłem ale to samo jesli wtyczka od krokowego jest odpięta to na ciepłym w miare dobrze ale terz nieuwne obroty 900-1000.Jesli ktos wie co to moze byc prosze o pomoc z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpoper Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 być może czujnik położenia wału , czujnik ciśnienia bezwzględnego , lub czujnik temp. powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillo Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 dzięki wiesz byłem na diagnizie (komputer) i nic z tych rzeczy nie wyszło wyszedł silnicsek krokowy ale chyba dlatego ze kostka była obcięta (przewód masowy) a czujniki chyba by wyszły???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpoper Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 na pewno by wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillo Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 tam ktos niezle nagrzebał np. kostki od dzujników były pomylone temp wody z cisnieniem oleju ten ktos powinien miec zakaz podnoszenia maski w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 to jest juz OK czy nie ?? moze to kable WN :roll: Is jest czuly na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillo Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 nie jest ok. po tych czujnikadz spadło spalanie , ale na zimnym dalej skaczą obroty krokowy odłądzyłem wtyczke bo na nim sie nie da jechac wymieniłem go ale to nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpoper Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 nadal stawiam na czujnik temp. powietrza zasysanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillo Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 czujnik temp.powietrza zasysanego?? nie bardzo wiem gdzie on jest jak bys mógł napisz gdzie sie znajduje wymieniam odrazu chyba ze kosztuje 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi