Adam Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Witam wszystkich Jestem uzytkownikiem i oczywiscie wielkim fanem BMW od kilku lat, trafilem na forum dzieki jednemu z klubowiczow ktory zagadnal mnie na parkingu na wroclawskich bielenach (serdecznie pozdrawiamuklon_bmw) Juz na starcie mam pytanie co do uczestnicta w imprezie w najblizsza sobote 31.08. Jako ze przegapilem termin wplaty wpisowego a chetnie bym sie wybral z rodzina (rowniez fani), czy istnieje taka mozliwosc? Czy mozna to nadrobic na miejscu (wpisowe)? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Adam , witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 :bry::bry::bry: bmw_2bmw_2bmw_2bmw_2 Juz na starcie mam pytanie co do uczestnicta w imprezie w najblizsza sobote 31.08 najpierw musisz pokazać się na jakimś spocie żeby lepiej się poznać patrz kalendarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 siema bmw_2 pytaj w dziale z tym zlotem może dostaniesz jakieś ograniczenie np. na tor ale myślę że pozwolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Adam zdążysz jeszcze wpłacić kasę na konto Kosy. W ostateczności możesz zapłacić podczas wjazdu. Chyba ze mną rozmawiałeś pod sklepem meblowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Tak Forest to z Toba rozmawialem, Dzieki za umozliwienie uczestnictwa, niestety pomysl umarl tak szybko jak sie urodzil, Praca zablokowala mi najblizszy weekend i nie moge tego zmienic:crying: A impreza zapowiada sie ciekawie, Trudno innym razem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Domin Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witaj Adam bmw_2 do zobaczenia na ktoryms ze spotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 happy_bmwwitajhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 witam bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesio Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Elo bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi