stoker83 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Witam, zna ktoś prawidłową temperaturę która powinien wskazywać na w kompie czujnik powietrza dolotowego pod kolektorem, Grzegorz jak mi podpinał to wyszło jakos koło 45C było wtedy ciepło ale nie aż tak kapkę za dużo mi pali i szukam przyczyn, bedę wdzieczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 a ile Ci pali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoker83 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Miasto14 trasa 110-140 9l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoker83 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 mam wrażenie że troche za dużo, wcześniej było lepiej, tak czy siak jak czujka walnięta to na pewno nie pomaga, tylko nurtuje mnie czy ta temperatura jest ok czy nie, nie chciałbym wymieniac kolejnej rzeczy z dobrej na nową akurat mam dostępny garaż, troche wolnego czasu i czujkę od ręki moge mieć więc jak ktoś wie to proszę podzielcie się wiadomościami a piwko nie ominie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoker83 Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 zaryzykowałem, wymieniłem ten czujnik, dało sie bez demontażu kolektora ani przepustnicy, ale dziwna rzecz czujnik olejem zabrudzony, nie wiem czy to normalne, pomóżcie bo nie wiem czy się mam martwić czy nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi