Pershing Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 Hej !!! 7.05.2005 (sobota) na torze rallycrossowym w Toruniu odbędzie się majówka z BMW Ja jak co roku jadę , kto z Wrocka i okolić był by chętny pojechać ? Imprezy są naprawde fajne i warto pogonić te 330 km do Torunia , program imprezy jest TUTAJ Zloty w Toruniu przyciągaja masę ludzi z całej Polski , zawsze ściąga kilkaset beemek , fajnie było by pojechac większą grupka z Wrocka i wjechać na zlot w wielkim stylu Więc kto był by chętny niech uderza tutaj , do mnie na gg 6992466 , albo na maila bawarak@poczta.fm P.S Mam nadzieje że w tym roku nie pojade jako jedyny z Wrocka pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 Perschin jeżeli bede miał czas i nei bede akuratnie tego dnia w pracy i bede miał zasobność w portfelu i zrobiony samochód to pojade widze to optymistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 3 Marca 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 ja też , przynajmniej chciałbym widzieć to optymistycznie , chociaż w ubiegłych latach też widziałem , a jechałem sam , albo podłączałem sie do ekipy z Poznania:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 nic nie wiem jeszcze ze swoimi bmkami ewentualnie możemy to tak rozwiązać że zabierzemy się jednym autem i się złożymy na wache (czyt paliwo) a może bedzie tak że pojade juz swoja 520 24 V Nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Majówka za tydzień , sobota 7.05 , zbieram ekipe z Wrocka , jesli ktos reflektuje to spotykamy się pod hotelem "Jasek" (wylotówka na Trzebnicę w Widawie przed mostem po prawej stronie) o 5:30 rano , wyjazd o 6:00 , jedziemy przez Konin na Toruń. Zapowiada się fajna impreza , jesli ktos jest zdecydowany jechac w kolumnie to zapraszam na GG 6992466 dla obgadania sczegułów pozdro Pershing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi