BaNdUr Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Siemano! chce wyspawać koncówki wydechu do swojej buni. Ma być do zwykła dwururka z kwasówy jedna dłuższa druga krótsza. i tu mam do was pytanie: jakiej średnicy powinny być koncówki i o ile dalej wypuścić dłuższą rurę? chodzi mi mniej więcej o coś takiego: http://img217.imageshack.us/img217/3126/22634771.jpg POZDRO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Sama dwururka tylko wizualnie coś zmieni. A nie lepiej trochę zainwestować i kupić oryginalny wygar np Sebringa. Przynajmniej nie będzie wioski jak coś nie wyjdzie z przeróbkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaNdUr Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 mam ładnie brzmiący wydech remusa, tyle że rynna którą jest zakończony wg. nie pasujee i jest brzydka. Co do przeróbki to myślę, że niema co się nie udać mam ogarniętego kumpla co dobrze spawa i bawi się w takie rzeczy, więc nie widzę w tym zadnego problemu;p z czasem może i zainwestuje w jakiś wydech ale teraz blacha jest priorytetem chce ją zabezpieczyć przed zimą i porobić każdy mały drobny parch także nie ukrywam, że finanse też odgrywają role. Poza tym wiecie nic nie cieszy tak jak zrobienie czego samemu;) dzięki i pozdro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaNdUr Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 To jak zmierzył by ktoś u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi