5oul Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Koledzy, pozostały mi dwa komplety uszczelek do regeneracji vanosa w silnikach M52TU, M54 oraz M56 czyli z podwójnym nastawnikiem. Nadmienię, że zestawy mam od Beisan'a i dostępne są od ręki we Wrocławiu. Koszt to jedyne 200PLN/szt. W razie pytań PW lub 606924791. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Została ostatnia sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 A nie masz czasem zestawu naprawczego do M50b20 pojedynczy vanos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 gdzie można dostać do m50 z e-baya to masz ?? mój sie sypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Jeśli chodzi o pojedynczy Vanos to mogę wam zamówić od Beisana ale musi być ze 4 chętnych inaczej koszt transportu podwaja cenę zestawu. Nie kupowałem od nikogo innego tego zestawu więc nie umiem wam polecić jednej osoby/firmy która sprzedaje te zestawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 12 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Wszystkie sprzedane, temat zamknięty. Jesli ktoś chce te uszczelki to zapraszam na PW, może akurat będę posiadał takowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi