b129 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witam. Mam 2 zajechane mosty o przelozeniu 4.1.Po rozebraniu ich okazało sie ze mozna by skleic z nich calkiem dobra sztuke, tylko mam jeden problem.Na zdjeciu zaznaczyłem czerwona strzałka takie metalowe sloneczko(chyba do predkosciomierza)ktorego nie mam pojecia jak zciagnac.Moze ktos z forum juz robił cos podobnego,prosze o rade. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_79 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Żeby to zdjąć musisz rozebrać to całe ustrojstwo. Na końcach flansz do których przykręca się półosie znajdują się pierścienie zabezpieczające po zdjęciu których wszystko ładnie się rozłoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Podaj dokładne dane auta jego rok itd może coś znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b129 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 BMW 320 E30 90R,w papierze 91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi