Kamcio Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Jak w temacie, kupiłem groupona na geometrię zawieszenia, niestety nie opłaca mi się specjalnie lecieć 100km, więc jeśli ktoś będzie zainteresowany odsprzedam w cenie zakupu, inaczej się zmarnuje. Przedmiotem ogłoszenia jest geometria zawieszenia przód i tył wraz ze zbieżnością. Autoserwis Chudowski ul. Zemska 35 Wrocław. W razie zainteresowania dzwonić 725 141 299, oferta aktualna przez 3-4dni, bo później groupon przepadnie, oczywiście mamy 3-4dni na umówienie się, realizacja na spokojnie w późniejszym terminie. Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez Kamcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Polecam ten serwis, też u nich kupiłem grupona (Kamcio też już kiedyś) i jestem mega zadowolony, bez fuszery;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 byłbym zainteresowany:) wstepnie wiec chciałbym zaklepać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Nadal aktualne, do poniedziałku/wtorku im szybciej tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi