SUB_ZERO29 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam Panowie i Panie:lol:. Dwa dni temu rozpocząłem swoją przygodę z marką BMW przerzuciłem się z Renault Laguna II na BMW e46 320D i mam nadzieję, że dobrze zrobiłem Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swojego grona:D Pozdrawiam. Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez SUB_ZERO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 SUB_ZERO29 , witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wybór na pewno w dechę, tak trzymać i powitać kolegębmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 A Panie to be? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 siema bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUB_ZERO29 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Oj najmocniej przepraszam. Panie również witam i proszę o przyjęcie do zacnego gronahappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 :bry::bry::bry: bmw_2bmw_2bmw_2bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irus70 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 POWITAĆ!!!uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 No,już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 rzerzuciłem się z Renault Laguna II na BMW e46 320D i mam nadzieję, że dobrze zrobiłem Zmiana tego modelu na COKOLWIEK byłaby dobrą zmianą :lol: Witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Zmiana tego modelu na COKOLWIEK byłaby dobrą zmianą Witaj na forum. No chyba że by zmienił na 407 ;P tak czy siak zemsta francuza! Witaj ma dobrej drodze i niech Cię śmigło chroni przed wszystkim co na "F" - ford, fiat i francuskie :bag: ps. francuskie auta cały rok są gotowe na Boże Narodzenie - zawsze się świeci chionka na desce rozdzielczej :lol: Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez wisnia1419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Wiśnia,Ty masz złe wspomnienia z Fordem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Witam bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Domin Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witaj SUB_ZERO29 bmw_2 na pewno sie nie zawiedziesz na BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 happy_bmwwitajhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi