magnetx Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ale to za tydzień bo w ten weekend Wrocek 8.09 pasuje 13:00 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Uuu mnie juz nie bedzie :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 rusza się coś temat nadciągającej niedzieli? Jelcz chętnie wpadnie bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnetx Opublikowano 3 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Jasne w piątek podjade zobaczyć czy pas nadal jest czy go nie zwinęli i dam znać I jeśli pogoda dopisze miło było by się spotkać na poobiednim spocie ok 14-15 Fajnie by było również gościć Wrocław oraz ludzi z dolnośląskiego nie tylko z opolskiego mam nadzieję że znajdą się chętni na niedzielnego "tripa" na Skarbimierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 magnetx - czekam na info i z od nas 3 beemy wpadają bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnetx Opublikowano 3 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 W piątek na wieczór napiszę co i jak - korzystajmy z kończącego się lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 nie ma co się zastanawiać -lotnisko jest i bedzie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 nie ma co się zastanawiać -lotnisko jest i bedzie 8) X2 he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 jakby co można coś zorganizować na sobotę 21 bo akurat będę bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 no to w sobote sie widzimy Mareg spamerze lecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 no to w sobote sie widzimy Mareg spamerze lecisz? muszę się pochwalić padliną... lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) Szmajchel 21 tez mozna sie spotkać :-) nie wiem czy to wazne ale moze jakąś godzinę ktoś zaproponuje konkretną ??14:00?? ps. Sobota czy niedziela?? Edytowane 3 Września 2013 przez koko090681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 chyba bardziej niedziela? w sobote czasem ludzie pracują ;P to niedziela 14sta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Mi pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 w razie czego to w mojej mieścinie jest 22 września 2013 r. – Święto Patrona Strzelina Michała Archanioła – Park Miejski w Strzelinie (impreza masowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnetx Opublikowano 6 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 (edytowane) To co 8.09 niedziela o 14:00 na pasie lotiska Skarbimierz pasuje ? Zapraszamy oczywiście wszsytkich klubowiczów każdego kto będzie miał ochotę na niedzielnego tripa do Brzegu miło nam będzie gościć. PS. Pasa nie ukradli jeszcze sprawdzony , a pogoda ma dopisać zmówiona Edytowane 6 Września 2013 przez magnetx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 ja jestem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pascal Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 też się chętnie przytoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jeśli Beata przestanie walić fochy i odpali - postaram się wpaść pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jeśli Beata przestanie walić fochy i odpali - postaram się wpaść pogadać. beate ładnie trzeba poprosić i pojedzie ,to przecież kobieta :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 beate ładnie trzeba poprosić i pojedzie ,to przecież kobieta :lol::lol::lol: Myślę, że lepszy efekt dałby klaps w tyłek ale szkoda mi lakieru :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 brakuje jej konkretnej nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Myślę, że lepszy efekt dałby klaps w tyłek ale szkoda mi lakieru :-Pjak po polerce to lepiej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 No ja niestety nie będę, bo córka jest w szkolnym zespole tanecznym i będą tańczyć na jakichś dożynkach. A więc miłego spotkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Mi jak się uda to podlecę z chęcią, ale nie obiecuję:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi