Kosa Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 mam pytanie, macie jakąs firmę lub godną polecenia osobe która, pospawałaby to co na zdjęciu ? powinno pasowac pod seryjny, więc duzo rzeźby byc nie powinno, chodzi też o estetyke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 wydechy robi Daniel z ecuproject Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 wydechy robi Daniel z ecuproject Powiem ci ze ich mam na poczatku liary ale jeszcze o nic sie nie dowiadywalem. Zbieram informacje Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Uderz do kozla. Dobrze spawa, u mnie robil pare wydechow i bylo naprawde zrobnione dobrze.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Fakt Koziol jest dobry, ale wydaje mi się że teraz raczej nie będzie miał czasu. Ale zadzwonić zawsze możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 jezeli do kozla to tylko teraz!, bo na poczatku pazdiernika pakuje torby i wylatuje z kraju szukac szczescia zagranica.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 dzieki wydech juz wisi pod autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 jezeli do kozla to tylko teraz!, bo na poczatku pazdiernika pakuje torby i wylatuje z kraju szukac szczescia zagranica.. No słyszałem, kurde szkoda. A wiesz może co z Bartkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 No słyszałem, kurde szkoda. A wiesz może co z Bartkiem ? z tego co wiem, sa dosc spore szanse, ze bartek zostanie i bedzie prowadzil tam warsztat, swoj. Dzisiaj z nim gadalem chwile, i na tyle dobrze to moze wyjsc, ze nie bedzie zajmowal sie tylko swapami i roznymi projektami, ale przedw wszystkim naprawami bierzacymi - amory, zawiecha i inne tam rzeczy, ktore np nie blokuja kanal na tydzien. W przeciagu paru tyg maja ustalic szczegoly z tomkiem i wtedy bedzie wiadomo co i jak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 O to super by było, kurde muszę do nich sie wybrać zanim Koziol pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi