johnny.b Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam, ostatnio byłem ustawiać zbieżność i się dość spieszyłem i dzisiaj dopiero siadłem i patrzę na kartke a tam widnieje napis series suspension a ja mam mpakiet i stad moje pytanie czy mam sie udac jescze raz na ustawienie czy jest ok. Wczesniej o wiele gorzej sie jezdzilo a teraz jest o wiele lepiej. z gory dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 nie ma roznicy .. przy wyborze sportowego zawieszenia inaczej sie ustawia kamery bo nie widza sie te na przednich kolach poprzez obnizony zderzak albo zawieszenie ustawianie jest takie same w obu przypadkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dobrze prawi Miras wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny.b Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ok. dzieki wielkie bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi