szymon.sz Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 witam wszystkich kolegow czy mogłby mi ktos przybliżyc jak aktywoac zmieniarke cd w mojej buni, radio mam oryginale tzn z ta mała nawigacja, zmieniarka wszystko podłaczona przerzuca płyty , bezpieczniki wszystko sprawdzone i spawne jednak w radio nie mam mozliwosci przejscia na zmieniarke cd jest tylko opcja raio lub kasety, wyczytałem iż nalezy aktywowac zmieniarke wiec mam goraca prosbe o pomoc dostep do inpa jest pytanie tylko jak aktywowac bede wdzieczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 A bawiłeś się kiedyś NCS albo DIS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon.sz Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 nie nsc nie chodzi u mnie, wyskakuje błąd 16bit jest ten program a ja mam xp 32bity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 nie nsc nie chodzi u mnie, wyskakuje błąd 16bit jest ten program a ja mam xp 32bity To podjedz do kogoś kto ci to ogarnie. Gdzie dokładnie mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon.sz Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 ok mam ncs-a czy istnieje taka mozliwosc abys opisal krok po kroku co mam zrobic aby ja aktywowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon.sz Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 wyskakuje mi taki blad error vin is faulity coapi-1021:can not open file for writing cabi.err co mam zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon.sz Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 jak wciskam przycisk mode to radio nie widzi zminiarki jednaj jak zczytuje informacje z inpa to ona widzi zminiarke czy istnieje taka opcja ze kabel moze bys nie podpiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 zmieniarka była założona fabrycznie czy dołożona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon.sz Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 kable byly oryginalnie podciagniete , natomiast zmienarke musialem dokupic (orginal) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi