johnny.b Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Witam, ostatnio borykam się z problem otwarcia tylnich prawych drzwi. Otwierając auto z kluczyka bolec podnosi się i ciągnąc za klamkę drzwi nie chcą się otworzyć, również nie chcą się otwierać od środka. Rozebrałem boczek drzwi, ale niewiele pożytku mi to dało.. wydaje mi się, że po prostu padł zamek, ale nie wiem w jaki sposób otworzyć drzwi, żeby go rozebrać, wyjąc i wymienić na nowy. Jeśli ma ktoś na to jakiś patent, albo pomysł chętnie wysłucham porad Z góry dzięki za jakieś podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukson Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Ciężko będzie kolego:) skoro rygiel wyskakuje siłownik chodzi wiec tak jak piszesz wina zamka... niech jedna osoba otwiera i zamyka auto a ty próbuj energicznie ciagnac za klamke... tylko żeby nie polamac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny.b Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 tak juz próbowałem, ale nic to nie dało.. sprobuje na dniach rozwalić caly zamek od środka, zobaczymy czy sie da i czy to cos da. P.S stało się to po zabraniu autostopowicza, trzasnął drzwiami i tak zostały! Przestroga, hahah:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukson Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 może Ci ten autostopowicz nalał super glue:D bo go za szybko wiozles:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny.b Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dla potomnych Zamek rozwalony od wewnątrz, wystarczyło kilka uderzeń młotkiem i śrubokrętem i zamek łatwo się poddał otwierając drzwi:D Wymiana na nowy zamek i uśmiech na twarzy kiedy wszystko działa happy_bmw Cały proces ~45 min. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi