Lukson Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Witam jak w temacie wyżej po odpaleniu auta za każdym razem swieci kontrolka od podgrzewania szyby tylniej... i za każdym razem musze ja wyłączyć;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Sprawdź przekaźnik, jest w bagażniku po prawej stronie pod tapicerką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 a czujnik temperatury zewnętrznej masz sprawny? bo jest taka opcja do zakodowania żeby grzanie szyby włączało się automatycznie po spadku temperatury poniżej jakiejś tam, być może jest też taka opcja aby się załanczało automatycznie po włączeniu zapłonu... musiałbym przejrzeć pliki i zobaczyć czy tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Ale jeśli czujnik temp. zewnętrznej byłby walnięty, powinien to chyba wskazywać na zegarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 bo jest taka opcja do zakodowania żeby grzanie szyby włączało się automatycznie po spadku temperatury poniżej jakiejś tam, Poniżej czterech stopni się włącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukson Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 powiem wam ze czujnik temperatury jest walnięty bo ciagle mi pokazuje 40 stopni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Raczej -40 stopni, czyli już wszystko jasne, masz wkodowane automatyczne podgrzewanie szyby, które się włącza poniżej +4oC a u Ciebie cały czas jest -40oC. Albo wymień czujnik, albo podjedź do kogoś kto Ci wykoduje tą funkcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 mam jeszcze czujniki samoróbki, mogę Ci zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 mam jeszcze czujniki samoróbki, mogę Ci zamontować Polecam sam korzystałem i wskazują idealnie, nie to co te podróby z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukson Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Kiedy mogę podjechać? i ile taki zabieg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Polecam Ci zadzwonić do Grześka (numer masz w jego sygnaturze) w ten sposób załatwisz to najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 zadzwoń to się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi