Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Witambmw_0

Dziś do sprzedania mam Lampy przednie DAYLIGHT DAYLINE LED BMW E36 (komplet).

Lampy oceniam na stan BARDZO DOBRY! Lampy jak NOWE! (Patrz na realfoto) Klosze jak i wszystkie mocowania w super stanie pamiętając, że lampy są używane.

Nowe lampy tego typu są prawie niedostępne, a jak już są dostępne to zagranicą i kosztują ponad 1500zł!

Proszę zwrócić uwagę, że LED postojowy ma kształt sierpa, a nie tak jak wszędzie na allegro proste i dopiero zaokrąglone, które są dużo, dużo tańsze.

Dlaczego sprzedaje tak piękne lampypytanie_bmw Opowiedz jest bardzo prosta. Zostałem oszukany przez pewnego Allegrowicza, który zapewniał mnie, że lampy pasują do mojego samochodu, a oczywiście okazało się co innego. Z Allegrowiczem kontakt się urwał po zakupie i oddać lampy się nie udało. Lampy teraz leżą na półce jako dość droga ozdoba, a pieniążki by się przydały.

W razie pytań proszę dzwonić pod nr 509-662-429 na wszystkie pytania chętnie odpowiem :-).

Możliwość zakończenia aukcji przed czasem. Dodatkowe foty mogę wysłać na Emaila.

[ATTACH=CONFIG]26244[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26245[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26246[/ATTACH]

Cena z przesyłka ok 500zł ale proszę pisać a napewno się dogadamy bmw_1

ewentualnie zamienie na lampy Boscha z soczeka.

Edytowane przez Jurga

• Dodaj nową pozycję...