pidey Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) Może będę miał silniejszą motywację by się zabrać za moje bad pixele uklon_bmw, może opracuję jakąś inną sprytną metodę Nie mam ich dużo i dla tego nie bardzo chce mi się za nie zabrać Edytowane 12 Listopada 2013 przez pidey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Potrzebowałbym jakiegoś śmiałka z e39 lub e38 żeby popróbować zmienić komunikaty z obcego na nasz język. Ktoś odważny z Wro lub okolic się znajdzie? Grzesiu, jak coś to ja teraz w Polkowicach robię więc możesz podrzucić mi ten licznik na następny dzień będziesz miał do odbioru Jeśli oczywiście jeszcze tego nie ogarnąłeś bo post ma 100lat To na dniach bym bral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Dalej robisz w Polkowicach? Zrobisz tez pixele? To na dniach bym bral Tak, pracuje w Polkowicach i nie ma problemu żebym Ci zrobił te pixele oprócz jednego. Taśmy które używam do wymiany utknęły na cle w Hamburgu. Teoretycznie powinny dojechać do mnie najpóźniej do 18.12. lub wcześniej. Jeśli bardzo Ci się spieszy to możesz kupić od kogoś z alledrogo taśmę i Ci ją wymienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Jak juz będziesz miał taśmy to daj cynka. U mnie nie ma tragedii ale też bym to chyba zrobił. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki530 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Prosiłbym o namiary na tego gościa z Oławy bo tez mam ten problem z Pikselami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Dobra nowina, właśnie odebrałem taśmy Także kto pierwszy ten lepszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Dobra nowina, właśnie odebrałem taśmy Także kto pierwszy ten lepszy... Prosze o rezerwacje 1 szt Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 ja też się pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Dobra, to z całego zamówienia zostało mi 3 taśmy... Mogłem zamówić ze 30. EDYTA: Jak dobrze liczę to mam jeszcze jedną "luźną" taśmę... Komu, komu bo idę do domu. EDYTA 2: Kto następny do wymiany? Edytowane 5 Grudnia 2013 przez 5oul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konar Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 I JAK POSZŁO Z TYMI BAD PIXELAMI? NAPISZE KTOS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Znając 5oul'a to pewnie gładko i bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Znając 5oul'a to pewnie gładko i bezproblemowo. hehe dzięki za wiarę, ale są czasem takie przypadki że opisać je to książka gotowa.Nie mniej jednak dziś kolejny kolega odjechał uszczęśliwiony z bezproblemowej naprawy po 2h pracy . Zastanawiam się czy nie zrobić jakiegoś filmiku albo przynajmniej DIY ale jakoś zawsze czasu brakuje a znów jak mam czas ja to ktoś pragnie mieć samochód gotowy w 3h co całkowicie wyklucza możliwość nagrywania czy robienia zdjęć w trakcie. Kiedyś na pewno coś takiego zrobię P.S. Kosa, Dyziu może wam nie będzie się aż tak bardzo spieszyło to chociaż jakieś foty się porobi? Edytowane 11 Stycznia 2014 przez 5oul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja czekam na ta chwile zeby wumontowac locznik i oddac na te 2-3 dni spokojnie. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Krzysiu, jak przyjedziesz do mnie i pomożesz robić fotki to w 3h będziesz miał zrobiony licznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Krzysiu, jak przyjedziesz do mnie i pomożesz robić fotki to w 3h będziesz miał zrobiony licznik. No to na jakas sobote mozemy sie umowic :-) Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) kiedy tylko Ci pasuje, łącznie z tym że w któryś piątek mogę podturlać do Ciebie do roboty, wziąć zegary, zrobić co trzeba i przywieźć Ci je z powrotem... EDYTA: Pacjent przed wymianą taśmy i po wymianie. Edytowane 14 Stycznia 2014 przez 5oul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi