Dr.Darecki Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 1. sagui 2. Forest 3. Jaro 4. Kamcio (bo dawno was nie widziałem) 5. hall 6. Jabol ( bo Was nigdy nie widzialem , no i jak dojade do Polszy na czas) 7. olog22 ( trzeba się poznać ) 8. BASTARS (no będę...) 9. pidey (oczywiście z moją maskotką - córką, a tak poza tym dawno się z Wami nie widziałem) 10. tomek87 (z Remotec'iem na pokładzie) - trzeba się poznać 11. maris 12. DARECKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 1. sagui 2. Forest 3. Jaro 4. Kamcio (bo dawno was nie widziałem) 5. hall 6. Jabol ( bo Was nigdy nie widzialem , no i jak dojade do Polszy na czas) 7. olog22 ( trzeba się poznać ) 8. BASTARS (no będę...) 9. pidey (oczywiście z moją maskotką - córką, a tak poza tym dawno się z Wami nie widziałem) 10. tomek87 (z Remotec'iem na pokładzie) - trzeba się poznać 11. maris 12. DARECKI 13. Dziki z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 1. sagui 2. Forest 3. Jaro 4. Kamcio (bo dawno was nie widziałem) 5. hall 6. Jabol ( bo Was nigdy nie widzialem , no i jak dojade do Polszy na czas) 7. olog22 ( trzeba się poznać ) 8. BASTARS (no będę...) 9. pidey (oczywiście z moją maskotką - córką, a tak poza tym dawno się z Wami nie widziałem) 10. tomek87 (z Remotec'iem na pokładzie) - trzeba się poznać 11. maris 12. DARECKI 13. Dziki z rodzinką 14. koko (100 lat mnie nie było i muszę zrobić oględziny waszych perełek :lol:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 1. sagui 2. Forest 3. Jaro 4. Kamcio (bo dawno was nie widziałem) 5. hall 6. Jabol ( bo Was nigdy nie widzialem , no i jak dojade do Polszy na czas) 7. olog22 ( trzeba się poznać ) 8. BASTARS (no będę...) 9. pidey (oczywiście z moją maskotką - córką, a tak poza tym dawno się z Wami nie widziałem) 10. tomek87 (z Remotec'iem na pokładzie) - trzeba się poznać 11. maris 12. DARECKI 13. Dziki z rodzinką 14. koko (100 lat mnie nie było i muszę zrobić oględziny waszych perełek :lol:) 15. Konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 przypomni mi ktoś jak się nazywa ta ulica ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 przypomni mi ktoś jak się nazywa ta ulica ??? Legnicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzechor Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 1. sagui 2. Forest 3. Jaro 4. Kamcio (bo dawno was nie widziałem) 5. hall 6. Jabol ( bo Was nigdy nie widzialem , no i jak dojade do Polszy na czas) 7. olog22 ( trzeba się poznać ) 8. BASTARS (no będę...) 9. pidey (oczywiście z moją maskotką - córką, a tak poza tym dawno się z Wami nie widziałem) 10. tomek87 (z Remotec'iem na pokładzie) - trzeba się poznać 11. maris 12. DARECKI 13. Dziki z rodzinką 14. koko (100 lat mnie nie było i muszę zrobić oględziny waszych perełek :lol:) 15. Konik 16. Dzechor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 1. sagui 2. Forest 3. Jaro 4. Kamcio (bo dawno was nie widziałem) 5. hall 6. Jabol ( bo Was nigdy nie widzialem , no i jak dojade do Polszy na czas) 7. olog22 ( trzeba się poznać ) 8. BASTARS (no będę...) 9. pidey (oczywiście z moją maskotką - córką, a tak poza tym dawno się z Wami nie widziałem) 10. tomek87 (z Remotec'iem na pokładzie) - trzeba się poznać 11. maris 12. DARECKI 13. Dziki z rodzinką 14. koko (100 lat mnie nie było i muszę zrobić oględziny waszych perełek :lol:) 15. Konik 16. Dzechor 17. lukasbmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 1. sagui 2. Forest 3. Jaro 4. Kamcio (bo dawno was nie widziałem) 5. hall 6. Jabol ( bo Was nigdy nie widzialem , no i jak dojade do Polszy na czas) 7. olog22 ( trzeba się poznać ) 8. BASTARS (no będę...) 9. pidey (oczywiście z moją maskotką - córką, a tak poza tym dawno się z Wami nie widziałem) 10. tomek87 (z Remotec'iem na pokładzie) - trzeba się poznać 11. maris 12. DARECKI 13. Dziki z rodzinką 14. koko (100 lat mnie nie było i muszę zrobić oględziny waszych perełek :lol:) 15. Konik 16. Dzechor 17. lukasbmw 18. Remotec Kamcio specjalnie dla Ciebie przyjadę 8er, ale uwierz mi tam naprawdę niema co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Sagui wezmę testera-sprawdzimy DME,skasujemy co trzeba,+50KM dodamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 1. sagui 2. Forest 3. Jaro 4. Kamcio (bo dawno was nie widziałem) 5. hall 6. Jabol ( bo Was nigdy nie widzialem , no i jak dojade do Polszy na czas) 7. olog22 ( trzeba się poznać ) 8. BASTARS (no będę...) 9. pidey (oczywiście z moją maskotką - córką, a tak poza tym dawno się z Wami nie widziałem) 10. tomek87 (z Remotec'iem na pokładzie) - trzeba się poznać 11. maris 12. DARECKI 13. Dziki z rodzinką 14. koko (100 lat mnie nie było i muszę zrobić oględziny waszych perełek ) 15. Konik 16. Dzechor 17. lukasbmw 18. Remotec 19. Szpadyzor71 sagui Dziki, nie uciekajcie mi zbyt szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteFun Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 1. sagui 2. Forest 3. Jaro 4. Kamcio (bo dawno was nie widziałem) 5. hall 6. Jabol ( bo Was nigdy nie widzialem , no i jak dojade do Polszy na czas) 7. olog22 ( trzeba się poznać ) 8. BASTARS (no będę...) 9. pidey (oczywiście z moją maskotką - córką, a tak poza tym dawno się z Wami nie widziałem) 10. tomek87 (z Remotec'iem na pokładzie) - trzeba się poznać 11. maris 12. DARECKI 13. Dziki z rodzinką 14. koko (100 lat mnie nie było i muszę zrobić oględziny waszych perełek ) 15. Konik 16. Dzechor 17. lukasbmw 18. Remotec 19. Szpadyzor71 20. SteFun [tym razem bez samochodu ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thanatos6 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 1. sagui 2. Forest 3. Jaro 4. Kamcio (bo dawno was nie widziałem) 5. hall 6. Jabol ( bo Was nigdy nie widzialem , no i jak dojade do Polszy na czas) 7. olog22 ( trzeba się poznać ) 8. BASTARS (no będę...) 9. pidey (oczywiście z moją maskotką - córką, a tak poza tym dawno się z Wami nie widziałem) 10. tomek87 (z Remotec'iem na pokładzie) - trzeba się poznać 11. maris 12. DARECKI 13. Dziki z rodzinką 14. koko (100 lat mnie nie było i muszę zrobić oględziny waszych perełek ) 15. Konik 16. Dzechor 17. lukasbmw 18. Remotec 19. Szpadyzor71 20. SteFun [tym razem bez samochodu :sad: ] 21. thanatos6 - hol z obwodnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Kamcio specjalnie dla Ciebie przyjadę 8er, ale uwierz mi tam naprawdę niema co oglądać No i teraz mi głupio, bo dopiero wróciłem do domu i nie dotrę na spota :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 To proszę fotka za spotu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dzięki Panowie za spotkanie, miło było wszystkich poznać i zobaczyć wasze bawaryhappy_bmw Do zobaczyska na trasach Z-dolnego śląska i nie tylko. Oli i Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No ja też już na chacie. Dzięki za spotkanko i do zobaczenia na zlocie P.S. Maris Twoja fura wymiata uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) dzięki za spotkanko happy_bmwhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmw zapomniałem dodać ,że jak jechałem na magnolie to jakiś pajac mnie puknął w tył ,ale na szczescie nic się nie stało ,a tak po za tym to było extra furki fajne :lol: LUKASA kolorek bumki mi się bardzo spodobał bmw_1 Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez koko090681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja również dziękuje za spotkanie. Zdjęcia wrzucę jutro. W drodze powrotnej zaliczyliśmy jeszcze z Tomkiem87 mały spot BMW-klubu pod stadionem. Kamcio zobaczysz następnym razem lub za dwa tyg na Redeco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja też już na chacie, dzięki serdeczne za spotkanie i pogaduchy, pinckne fury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 a ja prawie wyjechalem z olesnicy . kiedy sie dowiedzialem ze tesc w szpitalu .a z tego co wiem pozegnanie sezonu jest 31 wiec sie zalapie bo wyjezddzam 1 wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteFun Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja i Thanatos również dotarliśmy Udało nam się naprawić jego e30 Dzięki serdeczne za spota i za pomoc. Mam nadzieje że do zobaczenia na redeco, myślę się wyrobię z naprawą swojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechatronik Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ja też serdecznie dziękuje i miło mi było was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dzieki za spotkanie Panowie. Fajnie bylo zobaczyc Was i furaki. Koko fele na zywca wymiataja :thumbup: Maris mnie zmiazdrzyl Do zobaczenia na zlocie Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Takie pytanko, czyje jest to E90 pierwsze z lewej na fotce od Jarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi