icemanvette Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Lepszy jest Powerflex mój kumpel jest przedstawicielem na PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Kolego patrzyłem na powerflexa i mają jakieś fioletowe poliuretany.Jedyny plus za ilość wyrobów np. do e39 mają tego dużo.Ale minusy: 1) za słabe oznaczenia jaka tuleja do czego, 2) za cenę bo gumy na stabilizator droższe niż te robione w Polsce, 3) Nie widziałem np.poduszki skrzyni,a Polska firma widziałem ma 4) Nie mają nawet podanej twardości produktów,a widziałem kolory fiolet,żółty i czarny.Jedyna twardość podana jest przy czarnych poliuretanach 95 ShA taką twardość tylko znalazłem ale to jest raczej na tor. Powinni wszystkie produkty dobrze oznaczyć twardości,zastosowanie i np. fabrycznymi numerami aby każdy łatwo mógł dopasować co gdzie i do czego. Zamawiam z Olkusza. Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ja polecam Olkusza , mam u siebie cale zawieszenie w M3 na ich poliuretanach, kolor zolty. Nic nie skrzypi wbrew krazacym opiniom. Sa wytrzymale, tylne laczniki stabilizatora pekly na pol (oba) :lol: a tuleje w tych lacznikach sa dalej cale bez zadnych uzkodzen Co do Powerflexa to mial swoj kiepski okres, bardzo duzo ludzi na swiecie narzekalo na tuleje , to przyklad akurat z polskiego forum Wiem ze pozniej niektore tuleje zastapili nowsza seria, chyba koloru czarnego ale nie jestem pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Wymieniłem tuleje tylnej belki na te Deutery z Olkusza i naprawdę polecam. Sztywno i twardo, a jednocześnie nie ma jakiejś tragedii. Jedyny minus to taki, że mogli by dawać instrukcje chociaż by obrazkową, żeby do nich nie dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Wymieniłem tuleje tylnej belki na te Deutery z Olkusza i naprawdę polecam. Sztywno i twardo, a jednocześnie nie ma jakiejś tragedii. Jedyny minus to taki, że mogli by dawać instrukcje chociaż by obrazkową, żeby do nich nie dzwonić. W jakim aucie robiłeś dokładniej napisz i jaki koszt wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 E36 coupe 280zł za komplet tulei na tylną belke Koszt wymiany tulei u mechaników to między 200-500zł. Cena rośnie wraz z rocznikiem i rdzą :evil: Mi zaśpiewał 400zł z czego pałował się z nimi cały dzień żeby wyciągnąć 20letnie oryginały bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi