Lukson Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Siemanko:) panowie jak w temacie wyżej mam takie obiawy ze jak raptownie wcisne gaz to tyrkocze wydaje mi się ze to wirnik od turbiny a raczej na pewno miał może ktoś taki przypadek? i gdzie najlepij oddac turbo do reneneracji i jaka cena;) pozdrawiam chlopy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 U mnie tak było, ale bardziej tarcie jakby o metal... Ja regenerowałem w Cieślach koło Oleśnicy. Odpukać prawie 50 koła przelatane i jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukson Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 a jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 3 lata temu 800zł, ale cena się chyba nie zmieniła w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukson Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 ok dzięki za informacje:) bo to już chyba czas wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Nie ma problemu. Powiem Ci tylko że jeżeli to turbo to lepiej nie zwlekaj, bo jak Ci poleci wirnik to koszty wzrosną 10-cio krotnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukson Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 raczej na pewno Turbo bo jak wymieniałem wał to sprawdzałem tez i już lała trochę olejem i wlasnie miała dosyć duzy luz wirnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi