vegito Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Witam, mam ważne pytanie zawsze mnie zastanawiało co to za blokada pod pedałem gazu. To się wciska? Dopiero dzisiaj się dowiedziałem że to kickdown. Jechałem innym automatem i to się wciskałem tak jakby przycisk, u mnie jest to zablokowane... Dodam iż jak jadę na ECO czy nawet na sport wciskam mocno pedał gazu do końca to redukuje mi bieg i daje kopa. Auto się dobrze zbiera jak na m50b20 o wiele lepiej niż jego odpowiedniki nawet w manualu którymi jeździłem. Zdarzały się nawet słabe zajechane b25, które były ciut lepsze. Więc jak to w końcu z tym jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Jeździłem znajomego e46 z automatem i tak jest wyczuwalny skok tak jakby przycisk, zresztą w zeszły weekend jeździłem z4 z smg i jest tak samo. A więc u Ciebie może coś blokuje ten przycisk, albo chodzi lekko że nie czujesz tego skoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegito Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zaraz może przetestuję. Nie chcę za mocno wciskać bo jak czuć opór, wcisnę i jeszcze tak zostanie :bag: Dlatego chciałem się dowiedzieć czy istnieje jakaś blokada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 No to sprawdź na sucho, albo pomacaj tam rękę to może rozwikłasz zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegito Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dobra wszystko działa :bag: U mnie nie czuć tego kliknięcia podczas jazdy tak delikatnie chodzi, czuć takie małe cyknięcie. Widocznie w tamtym drugim aucie było to tak już rozklekotane. Dopiero to obczaiłem w zgaszonym aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi