syndrom Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Pomozcie!!! nie mam sie do kogo zwrocic, mieszkam od niedawna we Wroclawiu A dzisiaj nawalil mi samochodzik Bylem na Bielanach przy Achuan, kiedy jechalem po parkingu nagle cos zgrzytnelo i od tej pory samochod nie jezdzi silnik pieknie pracuje, biegi wchodza z latwoscia na swoje miejsce, ale to nic nie daje;/ tak jakby cos ze sprzeglem sie zlego zrobilo, nie przekazuje sily na wal (chyba, bo sie na tym nie znam). Teraz samochodzik stoi sam na parkingu na bielanach, a ja nawet nie mam jak go scholowac pod blok ;/ nie mam znajomych mechanikow nie wiem co mam robic, POMOCY! dzieki z gory Ps. pamietajcie ze takie rzeczy dzieja sie zawsze w niedziele i to jeszcze swiateczne ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 JAK CHCESZ TO JA MOGE CIE SCHOLOWAC 500 116 471 A MAM MECHANIKA ZNAJOMEGO NA PONIATOWSKIEGO <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 POMOCY!!! <bmw_3> prosze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 zadzwoń do BOKSY !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Chcialem bardzo podziekowac Byq"owi za pomoc, sholowal pod sam domek <bmw_2> oraz BOKSIE za chec pomocy <bmw_2> bmw_beer Dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi