michutn Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 czesc mam taki problem siadl mi aku w bmw e34 central nie chodzi zamki nie dzialaja tylko klapa bagarznika otwarta no i sciagniete nerki z przodu;) .. jest jakas mozliwos podpiecia sie innym aku ? pomocy stoju jurz tydzien pytanie_bmw :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Nie wiem czy bez podniesienia maski da sie wyjac kierunkowskaz ale jesli tak to wykrec zarówke i podłacz (+) z drugiego aku pod przewód a mase podepnij gdzies pod silnik od spodu auta na tym nie odpalisz ale siłowniki powinny sie otworzyc :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Posłałem na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 witam a co z kluczykiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Kumpel miał to samo w 7-ce, otwiera sie tylne drzwi z kluczyka. Najpierw podnosisz klamkę, potem kluczyk i otwarte, tylko nie wiem czy prawe tylne czy lewe. Może w 5-ce jest tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 nie wiem jak w piątce jest ale u mnie aku jest z tyłu i nawet jak padnie to moge otworzyc.a z kluczyka to sie nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Jeżeli tylna klapa się otwiera zdemontuj schowek na narty, poproś dziecko w wieku do 10 lat niech wejdzie o otworzy tylne okno jak masz korbki a jak nie masz to niech otworzy maskę i bedzie wszystko ok. Powiem ci , że sam wchodziłem przez tylny schowek (reka na maxa zeby tylko okno otworzyć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michutn Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 czesc dopiero przeczytałem posty hehe ale sobie poradzilem otworzyłem maske (sposobem ) hehe i podpiołem aku do rozrusznika i dziala hehe pozdro dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi