pyra Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 potrzebna rada w sprawie klapki wlewu paliwa .założyłem klapkę wlewu paliwa(była wyrwana podobno podczas wyjeżdzania z garażu) jest gut-ale nie wiem jak powinien działać zatrzask-bolec który ją blokuje(jest tam taka wysówka i nijak nie mogę dojść z nią do ładu-proszę o radę jak ona powinna działać i gdzie się ja powinno uruchamiać (bmw740i-rocznik 96) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Klapka powinna sie blokowac przy zamykaniu przez centralny zamek , ale jesli była wyrwana to musisz sprawdzic siłownik czy nie jest jakos zablokowany / uszkodzony. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 dzięki za wskazówki jutro za dnia sprawdzę jak działa wysówka z centralnym zamkiem-ale centralny działa na drzwi-dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi