Miro600V Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam. Na sprzedaż skóry z e34 w stanie dobrym. Demontaż z prywatnego auta które wczoraj rozbiłem,wiec nie ma opcji że leżały tydzień pod płotem w deszczu u handlarza. Wg mnie najlepsze połączenie-pasażerowie mają komfort,kierowca ma sportsitze.Fotele manualne,podgrzewane.Tylna kanapa z podłokietnikiem. Więcej informacji pod numerem telefonu.Ze względu na mój stan po wypadku-preferowany odbiór osobisty w okolicy Domaniowa (między Wrocławiem, a Strzelinem). 663143344. Mam też inne części poza elementami przodu samochodu, np. nie uszkodzony komplet 4 drzwi, tylna klapa i lampy, szyberdach, kierownica itd. Zdjęcia pod linkiem z ogłoszenia: Skóry e34 komplet stan dobry (3427067283) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi