rhl Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 (edytowane) mozna skasowac Edytowane 25 Lipca 2013 przez rhl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 dach, klapa, oba tylne blotniki,auto to bmw touring e36, a lakier to bostongrunmetalic - zielony ciemny metalic Malowal bede pistoletem, osatnio jak kladlem klar na podobnym zestawie elementow, to bylem w szoku jak malo mi go zeszlo a polozylem za pomoca 0,5l lacznie chyba ze trzy warstwy, z czego ostatnia fest gruba i jeszcze mi duzo zostalo Kilka lat pracowałem jako lakiernik, ale czegoś takiego nie słyszałem, musisz mnie nauczyć jak dach w touringu, klapę i 2 błotniki zrobić 0.5l klaru, żeby jeszcze zostało, a było wylane... Ja wylewam ok. 0.4l na sam dach w turasie, jak ma być gładki to sory, ale nie uwierzę, że starczy mniej. Klaru klasc tym razem nie zamierzam technika na mokro Wyjaśnij o co chodzi w tym zdaniu. Chcesz samą bazą auto prysnąć??? byle swiecilo sie jak psu jajca To wtedy świecić się nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 z tego co się orientuję oczywiście nie mówię że mam rację to sam klar jak położysz to nic ci nie da będziesz chyba musiał auto z matowieć i nie wiem czy to się będzie długo trzymało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 rhl, w Twoich wypowiedziach panuje ogromny chaos. Spokojnie, bez nerwów;) Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 [quote name=rhl;2822 Auto ma isc do sprzedazy' date=' wiec spuszczac nie ma sie co... byle swiecilo sie jak psu jajca i nie bylo widac, ze auto jest po przejsciach[/quote] :bag::bag::bag: - prawdziwy miłośnik marki ...ktoś będzie się cieszył wozem od forumowicza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi