jaskier Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Witam. Do sprzedania mam tlumik koncowy rm motors rm 3. zakupiony w zeszlym tygodniu, dotarl do mnie wczoraj i wtedy tez zalozony na samochod. Szukalem czegos do 320d co nie zmieni w ogole dzwieku silnika a bedzie ladnie wygladalo - ale jednak rm troche dzwieku dodaje. Dla wiekszosci to bedzie pewnie plus (daje lekki basowy pomruk) ale nie do konca o to chodzilo mi przy jego zmianie.... .. a teraz przyznam sie, ze jestem pantoflarzem i ze narzeczona mi glowe suszy - bo tez tym autem jezdzi, ze ona tlumika nie chciala zmieniac bo lubi jak w aucie jest cichutko.... . mialo brzmiec jak w serii i jeszcze wygladac jak w ///m . tlumik absolutnie nie jest przeokrutnie glosny czy cos takiego. Po prostu autko dostalo troche basow glownie w przedziale 2,5 - 4 k obrotow. Wizualnie prezentuje sie super. (na zdjeciach na mojej e46) Bardzo dobrze przylega do zderzaka. Srednica koncowek to 70. nabywca nie powinien miec problemow z montazem na e46 320d bo jest odpowiednia grubosc dolotu zdaje sie zrobiona stan - w ogole nie uszkodzony ani nie zuzyty. auto przejechalo moze ze 130 km na tym wydechu. cena jaka mnie interesuje to 200 zl (nowy kosztowal 250 - wiec mysle, ze uczciwie jak na nowy tlumik z) jest oczywiscie paragon i karta gwarancyjna w najblizszy weekend bede we Wroclawiiu - sobota/niedziela. Wtedy tez chetnie moge komus go podrzucic. Mozliwy tez odbior osobisty w Ostrowie/ Kaliszu/ Sycowie / Olesnicy . wiecej info na 604 249 813 [ATTACH=CONFIG]26144[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26145[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26146[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26147[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26141[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26142[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26143[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 jedna rura dolotowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 jedna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 to mało:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 a masz już inny na zmianę bo jak chcesz to możemy się zamienić na mój ori z kwasową [ATTACH=CONFIG]26149[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26148[/ATTACH]końcówką WM sport nie zmienia nic dźwięku oczywiście dorzucę Ci coś grola mój nr 668258557 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Jak Ty wychowałeś sobie kobitę :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo90 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Masz może gdzieś filmik jak gada ? wycinałeś kata pod niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi