Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Do sprzedania mam tlumik koncowy rm motors rm 3. zakupiony w zeszlym tygodniu, dotarl do mnie wczoraj i wtedy tez zalozony na samochod.

Szukalem czegos do 320d co nie zmieni w ogole dzwieku silnika a bedzie ladnie wygladalo - ale jednak rm troche dzwieku dodaje. Dla wiekszosci to bedzie pewnie plus (daje lekki basowy pomruk) ale nie do konca o to chodzilo mi przy jego zmianie....

.. a teraz przyznam sie, ze jestem pantoflarzem i ze narzeczona mi glowe suszy - bo tez tym autem jezdzi, ze ona tlumika nie chciala zmieniac bo lubi jak w aucie jest cichutko....

. mialo brzmiec jak w serii i jeszcze wygladac jak w ///m ;).

tlumik absolutnie nie jest przeokrutnie glosny czy cos takiego. Po prostu autko dostalo troche basow glownie w przedziale 2,5 - 4 k obrotow.

Wizualnie prezentuje sie super. (na zdjeciach na mojej e46) Bardzo dobrze przylega do zderzaka. Srednica koncowek to 70.

nabywca nie powinien miec problemow z montazem na e46 320d bo jest odpowiednia grubosc dolotu zdaje sie zrobiona :)

stan - w ogole nie uszkodzony ani nie zuzyty. auto przejechalo moze ze 130 km na tym wydechu.

cena jaka mnie interesuje to 200 zl (nowy kosztowal 250 - wiec mysle, ze uczciwie jak na nowy tlumik z)

jest oczywiscie paragon i karta gwarancyjna

w najblizszy weekend bede we Wroclawiiu - sobota/niedziela. Wtedy tez chetnie moge komus go podrzucic.

Mozliwy tez odbior osobisty w Ostrowie/ Kaliszu/ Sycowie / Olesnicy :P.

wiecej info na 604 249 813

[ATTACH=CONFIG]26144[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26145[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26146[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26147[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26141[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26142[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26143[/ATTACH]

a masz już inny na zmianę bo jak chcesz to możemy się zamienić na mój ori z kwasową [ATTACH=CONFIG]26149[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26148[/ATTACH]końcówką WM sport nie zmienia nic dźwięku oczywiście dorzucę Ci coś grola mój nr 668258557

• 3 miesiące temu...

• Dodaj nową pozycję...