koko090681 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Panowie wystąpił u mnie big problem jadąc w niedziele do polanicy wjechałem autem na nie równośc taką że tylne koła aż dobiły do nadkoli ,mało tego ,podczas tego skoku w tyle słychać było głośne stuki - zatrzymałem się żeby sprawdzić co urwałem i nic -auto stoi prosto ,dziś byłem u Majewskiego na podnośiku i nic :-( przy każdym wjechaniu teraz w ,jakby to nazwać chopke ,napierdziela mi z tyłu auta -odgłos taki jakby ktoś na przemian energicznie i szybko uderzał młotkiem o podłoge nie mam pojęcia juz co to może być -niby wszystko ok a jednak nie -sprawa jest taka że odgłos jest głośny i się obawiam żebym czegoś nie zgubił po drodze w pierwszej chwili to myślałem że coś urwałem i bije o podłoge -nie wiem o co chodzi już z tym jeśli macie jakieś pomysły co mogło się stać to bede wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Sprawdź mocowania tulei tylnej belki (prawa i lewą) Dokładnie chodzi o miejsca montażu belki do nadwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 To te dwie pierwsze od strony walu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Lijo dobrze ci pisze. Ja bym poogladal dokladnie mocowania amorow jeszcze. Moze jakas gume szlag trafil skoro tak mocno dobilo ci kolo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Tu masz belke zawieszenia - posprawdzaj w miejscach łączenia sie z karoserią (wszystkie 4 miejsca i tuleje) RealOEM.com * BMW E46 320i REAR AXLE CARRIER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukson Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 mi się kiedyś tak stało i okazało się ze łacznik stabilizatora strzelił w pol;) ale stawiam tez na tuleje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Stabilizator jest ok -patrzylem z kumplem jeszcze co sie dzieje przy gwaltownym ruszeniu i na moje oko to caly ten wózek podnosi sie do góry ,tak jakby faktycznie to na tych mocowaniach -ale na podnosniku niby wszystko oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 mam podobnie tyle że nie wali mi nic ale wózek chodzi jakieś kilka mm w lewo i prawo.... mam wywalone tuleje co trzymają wózek... trudno jest je wyczuć na podnośniku czy kanale.. jak bedziesz wymieniał to dać możesz poliuretany bo masz nisko nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 stawiam na tuleje wahacza ( ta w progu ) na nierównościach będzie stukało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Nie wiem czy jest mozliwe żeby obydwie naraz padly -dźwięk jak juz wspomnialem jest energiczny i jakby na przemian walilo po obu stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Proponuje smignac autem na trzepaki ewentualnie mozesz sprobowac pojechac na jakas droge kostkowa i powoli sie po niej toczyc a obok niech ktos idzie moze uda sie wypatrzec jakis luz albo chociaz po dzwieku namierzyc okolice skad puka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Dobry pomysl tylko ze po kostce to ja mogę przeleciec 100 na godzinę i jest ok -dopiero przy dużych wybojach to sie dzieje,przy normalnej jeździe jest ok-w piątek ściągam wózek i sprobuje powymieniać tuleje gumy ,od czegoś musze zacząć poszukiwania :-) i chyba fura leci na allegro bo mam cos na oku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi