betkos36 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Witam.mam putanko.jak moge wykasowac inspekcje serwisowa w moim e 60 po lifcie 525d 2009r.probowalem tak jak gosciu pokazywal na you tube ale nie idzie.ustawilem na date,przytrzymalem guzik dziennego kilometrazu,wskoczyl trojkat z wykrzyknikiem w srodku,ale potym zamist pokazywac poszczegolnych czynnosci serwisowych,pokazala sie znow data a nastepnie wyswietlilo jakis KI.czy ja moge jakos bez podpinania do kompa usunac inspekcje.prosze o podpowiedz.dzieki.POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Kolego albo robiłeś coś nie tak jak trzeba albo się nie da a jeśli nie da się to tylko kompem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 w E60 inspekcje kasuję się z palucha, tu masz ładnie wytłumaczone: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juni6 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Witam mam problem z kasowanie, wszystko jest ok tak jak na filmie do pierwszej minuty i 3 sekund później nic mi się nie wyświetla nie mam wyboru błędów do usunięcia które na desce są, co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Skasować kompem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juni6 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Może i racja, ale czemu licznik oodmawia posłuszności i nie da rady nic usunąć a wczesniej to działało, bez problemu a teraz kłopot ? miał tak ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi