Kamcio Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Czy w tym roku ktoś leci na woodstock? Możnaby się zgadać gdzieś na miejscu. Ja będę na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 I ja powinienem być to by był mój 10 z rzędu więc raczej się postaram być tylko nie wiem od którego dnia - zazwyczaj przyjeżdżałem we wtorek lub środę. Jak coś to można się pomieniać numerami i zrobić spot bez aut w wiosce piwnej :drunk::drunk::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 I ja powinienem być to by był mój 10 z rzędu więc raczej się postaram być tylko nie wiem od którego dnia - zazwyczaj przyjeżdżałem we wtorek lub środę. Jak coś to można się pomieniać numerami i zrobić spot bez aut w wiosce piwnej :drunk::drunk::drunk: Ja będę stacjonowal na wiosce motocyklowej, ale nie problem sie będzie zdzwonic. Ktoś jeszcze sie wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi