beaver79 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Hej. od dłuższego czasu mam problem z ustaieniami "wygody" najpierw padło obniżanie prawego lustra przy "R", potem pamięć lusterek. INPA pokazuje przerwany obwód lub zwarcie do masy, także stwierdziłem że w wolnej chwili po prostu sprawdzę kable do szkła. Potem zanikała pamięć fotela kierowcy (czasami była, czasami nie) i w końcu nie mogliśmy się z Grzesiem połączyć DISem z czujnikiem deszczu i zmierzchu. Dodatkowo denerwujące jest że podczas jazdy kierownica potrafi podjechać 2-3 cm do góry i zaraz wrócić (tak ze 2-3 razy w m-cu). lusterka były wcześniej, cuda się zaczęły jak przestała działać multifunkcja kierownicy czekam na taśmę, przy okazji obszywamy kierę, na razie mam z E-36 , ciekawe co będzie jak podłączę. ktoś się orientuje czy to może być temat zimnych lutów w module komfortu (jak np w VW) i gdzie go znajdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 nie kombinuj będzie taśma to podjedź do mnie i rozwiążemy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Jak to sie mowi, nie szukaj nastepnego problemu bez rozwiazania poprzedniego bo moze miec na niego wplyw. Szkoda kasy, pewnie wymienisz kierwonice i wszystko wroci do normy. Moze ta tasma jakies zwarcie robila, a o zimnych lutach w E39 pierwsze slysze wiec pewnie to nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 problem że jak nie łączyliśmy się z deszczami i światłem to MF jaszcze hulała, że o lustrach nie wspomnę. kupię, założę i zobaczę sam co nie gra, a jak nie to Grześ ma przecież nowy piękny garaż, działkę i sklep GS pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 damy radę MF może zakłócać transmisje dlatego ważne aby to najpierw było zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 trzymam Cię za 0,7 :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Ja tam w module komfortu poprawiałem zimne luty tak samo jak w jeżu były zimne luty a były przecież zabezpieczone czarnym lakiem który nie puszcza wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 A gdzie jest MK w E39? i czy ma w spbie pamięć kierowcy, czy to jest w przełączniku w drzwiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 moduł pamięci foteli jest w fotelu kierowcy tam gdzie przyciski a komfortu za schowkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi