dycu7 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 (edytowane) Witam czy ktos z was posiada takie felgi jak na zdjeciu w compacie?? aja chce 16 " jesli ktos ma to moze wrzuci fotke?? Felgi Aluminiowe 5x120 BMW (3385983873) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Edytowane 18 Lipca 2013 przez dycu7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 a gdzie ta fotka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 a gdzie ta fotka ??? yyyyyy nie ma foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 wtfpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 a gdzie ta fotka ??? yyyyyy nie ma foty wtf Chodzi o fotke e36 compakta na feldze jak z ogloszenia. Raczej bedziesz pierwszy, ktory chce zapakowac to kolo do e36... Czemu akurat taka felga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dycu7 Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 w sumie podoba mi sie, prosta i dla mnie cos w sobioe ma, a cos jest nie tak z et?? nie bedzie pasowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 a cos jest nie tak z et?? nie bedzie pasowala? Wszystko zalezy od opony. Niewiem wsumie nawet jaka bedzie odpowiednia na ta fele zeby nietarlo... Mojej kobity compact latal na 17" et18 8,5 z opona 215/45 i z tylu trzeba bylo nieco rozepchac blotniki. Na nizszej oponie raczej by niebylo problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Nem tylko, że wcześniej nie było tego ogłoszenia ... co do feli jak Nem pisze ja również nie widziałem takiej w compakcie ale czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Nem tylko, że wcześniej nie było tego ogłoszenia ... Zwracam honory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 felgi fajne ale te na ciężarówce z ogłoszenia :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Zwracam honory :drunk::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi